Vrijdag 25 September 2020

APK voor uw auto natuurlijk bij Auto Service Haaksbergen!

De APK keuring van uw auto laat u natuurlijk bij een Erkend Reparateur uitvoeren. Onze ervaren APK keurmeesters kennen uw auto als geen ander en weten precies waar ze op moeten letten. Uiteraard werken wij volgens de officiële richtlijnen van het RDW.

Bovendien hanteren wij een heldere prijs, zonder bijkomende kosten achteraf. De prijs van onze APK is inclusief viergasmeting (benzine auto’s), roetmeting (diesel auto’s) en afmelding bij het RDW.

Gegarandeerd mobiel

Bij de APK controleren we uw auto zorgvuldig op alle belangrijke onderdelen. Mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kunnen we in overleg met u direct een reparatie verzorgen om te garanderen dat uw auto wordt goedgekeurd. En zeg nu zelf: het is toch een geruststellende gedachte om te weten dat uw auto in topconditie verkeert?

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

APK (bron:rdw.nl)

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Meer informatie over de APK, wanneer en hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden, het keuringsrapport en de keuringseisen vindt u op de website van RDW.nl .

De keuringsplicht en de regelgeving staat in de Wegenverkeerswet 1994. De wet- en regelgeving kunt u inzien op de website overheid.nl .